Hozzuk be az IRL-t? Nem mondja mindig bennem az a belső hang, de hetek óta ez jut eszembe: Magyarorzság többet érdemel.
Sokan érteltlenül állnak amellett, mi a választás tétje, hiszen tök mindegy ki az elnök.
De nem.
Itt két egymással ellentétes játékfelfogás áll szembe egymással, amik közül választanod kell, választanod kell, mert számít, hogy itthon ki lesz az elnök, számít, hogy azt a felfogást választod, hogy stratégia van a full célkeresztben, vagy a gazdaság megteremtése, a demokrácia, egy igazi közösség megépitése, és emelett a stratégia bár nem útolsósorban.

Vajon ha majd egy fontos stratégiai TO-ra kerül sor két hónap múlva számít-e az, hány játékosból tudunk embereket küldeni?

Igen!

Az elmúlt egy hónapban hiába volt baby boom, például a kongreszusi választásokon szavazók száma nem annyi, mint amit vártunk, ha a TO-zo csapatokat is hozzáadjuk.

Most a kezedben a döntés, hogy mersz-e választani, mersz-e dönteni a két ellentétes játékfelfogás között, mert bár IRL másról szól, de mégis: Magyarország többet érdemel, ha-E akkor is.
Igen fontos a TO, de fontos az is, ki kormányoz, és milyen szempontok szerint. Változtatni kell, változás kell! Az Indexgeneráció képviselői megértek arra, hogy felelős pozicióba kerüljenek, és leváltsák a fáradt, 4-5-6 hónapja folyamatosan kormányzó elitet.

De erről neked kell döntened, a te szavazotod is számit.

Mi hívei vagyunk a részvételi demokráciának, nekünk számít mit gondolsz, mi egy olyan országot akarunk, ami figyelembe veszi mit csinálsz, ami nem mondja azt, hülye vagy ha nem érdekel anyira a játék. Mi egy olyan országot akarunk ami azt mondja:
Igenis a mindenkori kormány felelőssége , hogy bevonjon, hogy értesítsen, hogy kommunikáljon.

Mi részvételi demokráciát akarunk, hogy mindenki beleszóljon -ha ne is döntsön, mert az az állam széteséséhez vezet- de mond el az ötleted, mond el mit akarsz és ne utasitsanak el.

Ezért hoztuk létre az alábbi platformokat: http://ehuba.blog.hu/ itt fog megjeleni egy helyen minden kampány cikkünk
Ha jársz csetre vagy csak kiváncsi vagy a Huba kampányra, holnap várunk 4-től a mibbit.com/chat channel #hangod szobában,
és ha ötleted van, vagy csak írni akarsz nekünk: merjdonteni@gmail.com

Szerző: JámborAndrás  2009.04.30. 04:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ehuba.blog.hu/api/trackback/id/tr761094900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása