Kedves Választópolgárok!

Szeretném tudatni veletek, hogy május hónapban ismét elindulok az elnökválasztáson, immáron három párt: a Szolidaritás Párt, a Polgári Platform és az IndExpanzió támogatását élvezve. Az ellenzéki koalíció láthatóan jól együtt tud működni: remek eredményt elérve parlamenti többséget szerzett a két nappal ezelötti választásokon.

A közös együtt dolgozás során kialakult egy kép, hogy ki az aki tud és akar dolgozni ezért az országért, kikből fog állni Magyarország következő kormánya.

Az irányváltással egy másik felfogás kerülhet hatalomra, hiszen tömörülésünk egyik központi ideája az, hogy az eRepublik nem tisztán stratégiai, sokkal inkább közösségi játék. Az elmult napok eseményei is bebizonyították, hogy az embereket a hatalomnak nem szabad csak parasztként kezeli a sakktáblán. Szükség van a párbeszédre az emberek informálására, a személyes és médiakapcsolatok szélesítésére, egy közösség létrehozására. Ez mutatja, hogy fobb elképzeléseink szerint változtatnánk az igazgatási rendszeren, átláthatóbbá, szélesebbé téve azt, és jobban közvetítve az állampolgárok felé.

Szükség van az államigazgatás átalakitására, az egyszerűbb, jobban működő kommunikációra, a pénzkiutalások nyilvánossá tételére.

Változtatnunk kell, nem azért mert ez egy szlogen hanem azért, hogy jobban müködjön az állam a gazdaság, és a kommunikáció, és aki azt mondja ezt nem lehet, hát hazudik vagy gyenge.

Részvételi demokráciát kell teremtenünk, ahol minél több ember látja és érti a rendszer működését. Minél több embert kell bevonnunk, erről fog szólni a kampányunk is. Elindítunk majd egy blogot és egy email-listát, emellett a cseten is üzemeltetni fogunk egy állandó szobát, ahol feltehetitek a kérdéseiteket, elmondhatjátok kéréseiteket.

Sok emberhez akarunk szólni, ehhez pedig sok ember kell. Ezért kérem, aki egyetért ezekkel a célokkal és segiteni akar nekünk, keressen meg a cseten.

Programunkat bövebben az elkövetkezendő napokban olvashatjátok, figyeljétek a három párt cikkeit, közleményeit!

Baráti üdvözlettel,
Weisz Manfred Huba
a SzP-PPL-IE közös elnökjelöltje

Szerző: JámborAndrás  2009.04.30. 04:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ehuba.blog.hu/api/trackback/id/tr211094898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása