Szeretném most bemutatni miniszterjelöltjeimet, és röviden azokat az elképzeléseket, kitől mit várnék el. Mind a 6 minisztérium konkrét elképzeléseit közölni fogom külön-külön cikkben is, és ott nevezem meg az államtitkárokat.

Csapjunk is a lecsóba!

Hadügyminiszter: Kampec (Szolidaritás Párt)
A hadügyben nem nagyon akarok változtatni az eddigi rendszeren: tovább kell ütni a Románokat és tehermentesiteni az Indonézeket, a stratégiai célú terjeszkedéseket folytatni, aminek során le-leeshet egy-egy high régió is. Szeretném tovább böviteni a hadsereget, és erre fogok is forrást találni. Fontos az állandó harclehetöség Magyarországon, hiszen a harc a játék egyik, ha nem (de) a legfontosabb eleme.

Gazdasági miniszter: Slowhand (független szakértő)
Több más játékban szerzett tapasztalatot gazdaságirányitásból és szervezésből, a gazdasági elképzeléseink pedig kb 99%-ban megegyeznek. Mivel a háború alapja a gazdaság, ezért erre szeretnék sokkal több figyelmet fordítani, de mint láthatjátok majd, nem a hadsereg rovására, hanem mellette, hiszen egyszerre is lehet csinálni a kettőt, sőt hármat is! (de erről később)

Külügyminiszter: Mikrobi (Szolidaritás Párt)
Jelenlegi külügyi államtitkár. Aktívabb nemzetközi jelenlétet, szervezettebb nagyköveti rendszert és állandó kommunikációt várok tőle a helyi sajtóban. A külpolitika legégetőbb feladata, hogy újra kell szervezni a szétesőben lévő PEACE-t!

Szociális miniszter: Rudolf McGarry (PPL)
Az IBaby alapítványban már megmutatta oroszlánkörmeit és szociális érzékenységét. Az állandó kapcsolattartást várom a tréning cégben dolgozókkal, és a 2-es szint felettiek kirúgását (elbocsájtó üzenettel), ami sajnos mostanában akadozva folyik.

Oktatási miniszter: Drith (indExpanzió Párt)
Erősebb tájékoztatást az újak felé, részvételt az oktatásban; a cset, a fórum és külső honlapok aktívabb használatát várom az új kezdőüzenet megírójától.

Kancelláriaminiszterek: Prucsok (PPL), Adam the Engineer (indExpanzió Párt)
A két miniszter feladata: az állami ügyek, minisztériumok koordinációja, a kiadások számontartása és nyilvánosságra hozatala és a kommunikáció szervezése lesz, valamint távollétemben ők helyetesíttenek majd.

Merj dönteni! Szavazz az elnökválasztáson május 5.-én Hubára, a Szolidaritás Párt a PPl az Indexpanzio és az MKKP (:D) jelöltjére!

Szerző: JámborAndrás  2009.04.30. 17:13 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ehuba.blog.hu/api/trackback/id/tr331095997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása